77 34 18 18


Hos Duka forstår vi, at computerverden kan være både forvirrende og udfordrende. Mange føler sig magtesløse, når de står over for IT-problemer, og frygten for at miste selvstændighed og privatliv kan være overvældende. Det er her, vi træder ind. Vores mission er at gøre computere tilgængelige og håndgribelige for alle, uanset alder eller tidligere erfaring. Vi mener, at alle mennesker fortjener at føle sig trygge i deres digitale liv.


Mangler du mere hjælp til din computer? Så klik ind her.

IT-support: Få grundig computerhjælp i dag!


Vores IT-support er specielt designet til at nedbryde barriererne mellem dig og den digitale verden. Med simpel og klar kommunikation hjælper vores venlige IT-supportere dig gennem enhver IT-udfordring, du måtte stå over for. Uanset om det drejer sig om problemer med din computer, smartphone, iPad eller printer, er vi kun et opkald væk. Ved at tilbyde nem support via telefonen eller Quick Support direkte gennem vores hjemmeside, sikrer vi, at hjælpen altid er nem at få fat i.


Når du har brug for os, er processen enkel. Du udfylder blot en formular her på hjemmesiden og inden for 30 minutter vil en af vores IT-supportere kontakte dig. Det er ikke bare en service; det er en mission om at hjælpe dig med at navigere i teknologiens verden med sikkerhed og ro i sjælen. Duka er her for dig – til at hjælpe dig og sikre, at du føler dig hørt og grundigt vejledt gennem hvert eneste trin.


Hvilke typer af computer hjælp tilbyder vi?


Når du står over for problemer med din computer, kan det føles som en bjerg at bestige. Det er helt almindeligt at føle sig usikker eller endda lidt ængstelig ved tanken om at håndtere en computer, der ikke opfører sig, som den skal. Hos Duka er vi her for dig, klar til at hjælpe med en række udfordringer, så du kan føle dig tryg og sikker i din digitale hverdag.


Vi har stor erfaring med at løse de mest almindelige computerrelaterede problemer, og vores venlige og tålmodige IT-supportere står altid klar til at hjælpe dig gennem løsningerne trin for trin. Her er nogle af de udfordringer, vi ofte hjælper med:



  1. Følelsen af usikkerhed, når du bruger din computer: Vi viser dig, hvordan du navigerer sikkert og selvsikkert, så du undgår faldgruber online.

  2. Frygt for at slette vigtige filer ved et uheld: Vores IT-supportere lærer dig, hvordan du håndterer dine filer, så du kan være tryg ved, at dine data er sikre.

  3. Usikkerhed omkring virus og hackere: Vi hjælper dig med at beskytte din computer mod trusler og sørger for, at du er udstyret til at modstå cybertrusler.

  4. Udfordringer med at vælge den rette computer for dine behov: Lad os hjælpe dig, helt gratis, med at finde den rette computer, der passer præcist til dine krav og ønsker.

  5. Generende reklamer og uønsket software: Vi viser dig, hvordan du får ryddet ud i frustrerende reklamer og holder din computer ren og velfungerende.

  6. Sikring af computeren mod virus: Vi sørger for, at din computer er beskyttet med opdateret antivirusprogrammer, så du kan færdes trygt online.

  7. Beskyttelse af dine personlige data, såsom filer og billeder: Vi hjælper dig i, hvordan du bedst beskytter dine værdifulde data mod udefrakommende trusler.


Hos Duka forstår vi, at computere kan virke overvældende, især for dem, der ikke er vokset op i den digitale æra. Så husk, uanset hvilken udfordring du står overfor med din computer, er Duka her for at hjælpe dig med at føle dig mere sikker og uafhængig. Du er ikke alene – lad os sammen gøre teknologien til din allierede, ikke din fjende.


Vi sidder altid klar ved telefonen


Hos Duka er vi mere end blot et firma; vi er din trygge havn i den digitale verden. Vi forstår de frustrationer og udfordringer, der kan opstå, når teknologien ikke fungerer som forventet. Følelsen af at være magtesløs, afhængig af andre, eller usikker på, hvor man skal søge hjælp, er noget, vi tager alvorligt. Det er vores kerneopgave at genskabe din følelse af kontrol og selvstændighed. Derfor sidder vi altid klar ved telefonen for at hjælpe dig med her-og-nu problemer.


Med det samme du kontakter os, bliver du mødt af et menneske, der brænder for at gøre en forskel. Vi er her for at sikre, at du aldrig føler dig alene med dine IT-problemer. Din tryghed, din sikkerhed og din tilfredshed er kernen i alt, hvad vi gør hos Duka.



Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål?


Så tøv ikke med at ringe til Christian eller en af hans kollegaer på 77 34 18 19 – vi er her for at hjælpe dig. Du kan også skrive dit telefonnummer her, så ringer vi dig op. Det er gratis og uforpligtende at tale med os.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.







Danmarks venligste kundeservice


Hos os bliver du mødt af vores venlige og imødekommende kundeservice, der altid er klar at give dig den hjælp, du har brug for. Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi bliver ved dig, til du føler dig tryg og glad.

Dansk virksomhed +13 års erfaring


Vi ønsker at bidrage til, at vores kunder kan føle sig trygge og navigere sikkert i den digitale verden – uanset deres baggrund. Det gør vi på grundlag af mere end 13 års erfaring og over 100.000 opkald hvert år, hvor vi hjælper danskerne med deres IT-problemer.

100% tilfredshedsgaranti


Med vores mange års erfaringer er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig – både med køb af produkter, og når du har bøvl med din elektronik. Så synes du ikke, at vi har levet op til dine forventninger, så finder vi sammen en løsning - det er vores garanti til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service