77 34 18 18


Hvad er engangskode til MitID?


I en tid, hvor digital sikkerhed bliver stadig vigtigere, er det forståeligt, at du ønsker at tage de nødvendige skridt for at beskytte dine personlige oplysninger. MitID er Danmarks nye, sikre løsning, som erstatter NemID, og som har til formål at gøre din digitale hverdag endnu sikrere. En central del af MitID er at du benytter samme brugernavn og adgangskode hver gang. Læs videre for at få en klar og enkel forklaring på MitID, så du kan bruge MitID med ro i sindet.

Hvordan bruger man MitID?


Når du skal bruge MitID, er der nogle enkle trin, du kan følge. Først og fremmest skal du sørge for at have MitID-appen installeret på din smartphone eller tablet. Denne app er nøglen til at få adgang til dine personlige oplysninger og dokumenter på en sikker måde. Sørg også for, at din enhed har den nyeste softwareopdatering for at sikre maksimal sikkerhed. Når du logger ind på en offentlig eller privat digital tjeneste, vil du blive bedt om at åbne MitID-appen. Her vil du modtage en besked med en anmodning om at godkende login. Du skal blot åbne appen, følge vejledningen og indtaste din personlige kode. Efter at have indtastet din personlige kode, vil appen generere en engangskode, som sikrer dit login. Husk altid at holde din personlige kode privat og sørge for, at din enhed er opdateret og beskyttet. Det er også en god idé at anvende enhedens sikkerhedsfunktioner, såsom fingeraftryk eller ansigtsgenkendelse, hvis muligt. På denne måde kan du fortsætte med at navigere i den digitale verden med tryghed og sikkerhed, velvidende at dine data er beskyttet.

Hvad bruger man MitID til?


MitID anvendes til en lang række digitale tjenester, som gør din hverdag nemmere og mere sikker. Med MitID kan du logge ind på offentlige services som borger.dk og sundhed.dk, hvilket giver dig adgang til vital information og offentlige ydelser. Derudover bruges MitID også til private tjenester som netbanker, forsikringsselskaber og e-Boks, hvor sikkerheden er altafgørende for at beskytte dine personlige oplysninger og transaktioner. Uanset om du skal tjekke din sundhedsstatus, foretage en bankoverførsel eller underskrive digitale dokumenter, giver MitID dig en tryg og pålidelig måde at autentificere dig selv på. På den måde kan du udføre vigtige ærinder online med ro i sindet, velvidende at dine data bliver håndteret med højeste sikkerhed.

Hvad er engangskode til MitID?


En engangskode til MitID er en vigtig sikkerhedsfunktion, der beskytter dine online handlinger. Når du logger ind på en digital tjeneste med MitID, genererer din MitID-app en unik kode, som kun kan bruges én gang. Denne kode sikrer, at kun du kan få adgang til din konto, da den ændres ved hver login og ikke kan genskabes eller forudsiges. Selvom det kan virke komplekst i starten, er engangskoderne designet til at gøre din oplevelse så sikker og fejlfri som muligt. De hjælper med at forhindre uautoriseret adgang, hvilket betyder, at du kan fortsætte med at bruge dine digitale tjenester uden bekymring for dine personlige oplysninger. Husk, vi er her for at hjælpe dig gennem hver trin, så du føler dig tryg og sikker i den digitale verden.




Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål?


Så tøv ikke med at ringe til Christian eller en af hans kollegaer på 77 34 18 19 – vi er her for at hjælpe dig. Du kan også skrive dit telefonnummer her, så ringer vi dig op. Det er gratis og uforpligtende at tale med os.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.







Danmarks venligste kundeservice


Hos os bliver du mødt af vores venlige og imødekommende kundeservice, der altid er klar at give dig den hjælp, du har brug for. Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi bliver ved dig, til du føler dig tryg og glad.

Dansk virksomhed +13 års erfaring


Vi ønsker at bidrage til, at vores kunder kan føle sig trygge og navigere sikkert i den digitale verden – uanset deres baggrund. Det gør vi på grundlag af mere end 13 års erfaring og over 100.000 opkald hvert år, hvor vi hjælper danskerne med deres IT-problemer.

100% tilfredshedsgaranti


Med vores mange års erfaringer er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig – både med køb af produkter, og når du har bøvl med din elektronik. Så synes du ikke, at vi har levet op til dine forventninger, så finder vi sammen en løsning - det er vores garanti til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service