77 34 18 18


IT hjælp til private


At få hjælp med IT kan ofte føles overvældende og komplekst, men vi er her for at gøre det så enkelt og stressfrit som muligt. Vores mål er at hjælpe dig med at navigere gennem en bred vifte af IT-ydelser, uanset om det drejer sig om at løse tekniske problemer, forbedre din computer eller sikre dine data. Med vores empatiske og tålmodige tilgang er vi dedikerede til at give dig den tryghed og sikkerhed, du har brug for, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget i din hverdag.

Hvem er Duka?


Hos Duka er vi glade for at være din pålidelige partner inden for IT-løsninger. Vi blev grundlagt med det formål at gøre teknologi tilgængelig og nem at bruge for alle, uanset teknisk kunnen. Vores dedikerede medarbejdere har den fornødne ekspertise inden for IT, det kræver, at hjælpe dig på bedst mulige vis med dine IT-problemer eller behov. IT kan være rigtig svært at forstå, hvis man ikke er sat godt ind i det. Derfor er vi som virksomhed sat i verden for at hjælpe dig med at forstå IT bedre, og få den nødvendige hjælp og support det kræver at dine IT-systemer kører pålideligt og problemfrit.



IT hjælp til private: hvad kan vi hjælpe med?


Vi tilbyder en omfattende vifte af tjenester, skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, som kan hjælpe med alt fra grundlæggende computeropsætning til grundig fejlfinding. Har du brug for at installere nye programmer eller opdatere eksisterende applikationer, står vi klar til at hjælpe dig gennem processen og sikre, at alt fungerer problemfrit. Vi tilbyder også omfattende sikkerhedstjenester; vi kan hjælpe med at beskytte dine data mod virus og malware ved at installere og vedligeholde pålidelige antivirusprogrammer samt gennemføre regelmæssige sikkerhedstjek.


Hvis du har problemer med langsomme computersystemer, kan vi udføre en gennemgribende optimering for at forbedre hastigheden og effektiviteten af din PC. Vi forstår også vigtigheden af backup, og vi kan etablere automatiserede backupsystemer, som beskytter dine vigtigste filer. Vores service inkluderer personlig rådgivning, så du føler dig tryg ved brugen af din IT og kan udnytte dem til fulde. Vi møder dig altid på dit niveau inden for IT, og vejleder og hjælper dig også ud fra dette udgangspunkt. Måden vi kommunikerer med dig på, består ikke af smarte fagudtryk eller engelske vendinger. Vi gennemgår alle procedurer og opgaver på en måde, du kan forstå og forholde dig til, så du altid er sikker på, hvad det præcis er, vi udfører for dig.


En stor del af vores virke går ud på, at sikre os at dine systemer kører, som de skal, og vi tilbyder løbende support for at afhjælpe eventuelle problemer, der måtte opstå. Det vigtigste for os er, at du får IT udstyr og systemer, der passer til dine unikke behov. Derfor gør vi meget ud af at vejlede dig til køb af teknologi som vil gavne din hverdag, og som er nemme at benytte. Vi rådgiver gerne om valg af den rigtige computer, der passer perfekt ind i din hverdag. Samlet set er vores mål at fjerne enhver IT-relateret stress og give dig ro i sindet, så du kan fokusere på dine daglige gøremål. Vi er her for at gøre din IT-oplevelse så gnidningsfrit som muligt, hvilket i sidste ende vil hjælpe dig med at opnå produktivitet.



Altid til rådighed for dig


Når du vælger os som din IT-partner, kan du være sikker på, at vi altid er til at få fat på. Vores dedikerede IT-supportere står klar til at hjælpe dig, lige når du har brug for det. Støder du på et problem, er løsningen blot et opkald væk, og vi er her for at assistere dig med det samme. Vi forstår, hvor frustrerende og stressende tekniske problemer kan være, og derfor sørger vi for at være tilgængelige og lyttende. Uanset om det er en pludselig opstået teknisk udfordring eller et spørgsmål, der kræver en afklaring nu og her, kan du regne med vores grundige support. Din tilfredshed og ro i sindet er vores højeste mål, og vi arbejder utrætteligt for at sikre, at dine IT-problemer bliver løst nu og grundigt, så du kan vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden unødvendige forstyrrelser.



Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål?


Så tøv ikke med at ringe til Christian eller en af hans kollegaer på 77 34 18 19 – vi er her for at hjælpe dig. Du kan også skrive dit telefonnummer her, så ringer vi dig op. Det er gratis og uforpligtende at tale med os.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.







Danmarks venligste kundeservice


Hos os bliver du mødt af vores venlige og imødekommende kundeservice, der altid er klar at give dig den hjælp, du har brug for. Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi bliver ved dig, til du føler dig tryg og glad.

Dansk virksomhed +13 års erfaring


Vi ønsker at bidrage til, at vores kunder kan føle sig trygge og navigere sikkert i den digitale verden – uanset deres baggrund. Det gør vi på grundlag af mere end 13 års erfaring og over 100.000 opkald hvert år, hvor vi hjælper danskerne med deres IT-problemer.

100% tilfredshedsgaranti


Med vores mange års erfaringer er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig – både med køb af produkter, og når du har bøvl med din elektronik. Så synes du ikke, at vi har levet op til dine forventninger, så finder vi sammen en løsning - det er vores garanti til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service