77 34 18 18


At genstarte din computer kan virke som en lille handling, men det er et væsentligt skridt for at holde din enhed kørende godt og sikkert. Hos Duka forstår vi, at computere kan virke overvældende, især hvis du ikke er vokset op med dem ved din side. Derfor er vi her for at hjælpe dig gennem processen på en tryg og håndgribelig måde.

Hvordan genstarter man en computer?



  1. Starten er simpel: Kig ned i nederste venstre hjørne af din skærm. Her finder du "Start"-knappen, symbolet der åbner døren til din computers mange muligheder. Et klik på denne knap er det første skridt.

  2. Vælg Genstart: Når du har klikket på "Start", vil en menu folde sig ud. Herfra skal du vælge muligheden "Genstart". Ved at vælge "Genstart" giver du din computer tilladelse til at lukke alle åbne programmer og opdatere systemet ved at genindlæse alle de nødvendige filer. Det er lidt som at give din computer en velfortjent pause.

  3. Tålmodighed er en dyd: Efter du har valgt at genstarte, skal du give din computer lidt tid. Den skal lukke ned og derefter vågne op igen, frisk og klar til at tage fat på opgaverne med ny energi.


Genstart af din computer hjælper med at rydde op i midlertidige filer og genindlæse systemressourcer. Det er som at rydde op på dit skrivebord; alt bliver lidt nemmere at håndtere bagefter. Dette simple skridt kan forbedre din computers ydeevne og løse mange mindre problemer, du måske støder på.


Hvad hvis din computer ikke reagerer?


Ingen grund til bekymring. Hvis din computer ikke reagerer, kan du prøve en "tvungen genstart". Dette gøres ved at trykke og holde tænd/sluk-knappen nede i cirka 10 sekunder, indtil computeren slukker helt. Giv det et minut, og tænd derefter for computeren igen. Det er som at trykke på reset-knappen på et spil - en frisk start.


Husk altid:


Gem dit arbejde, før du genstarter. Luk alle åbne programmer og dokumenter for at sikre, at du ikke mister noget vigtigt. Og husk, hvis du støder på gentagne problemer eller føler dig usikker ved at genstarte din computer, er vores IT-supportere altid klar til at hjælpe dig. Vores mål hos Duka er at gøre teknologien tilgængelig og håndgribelig, så du kan navigere i den digitale verden med tillid.


Få hjælp til at genstarte din computer hos Duka


Har du brug for hjælp eller støtte til at genstarte din computer? Her hos Duka forstår vi de frustrationer og følelser af magtesløshed, som computerproblemer kan skabe. Det er helt almindeligt at føle sig en smule overvældet eller usikker, når teknikken driller. Men husk, du er aldrig alene med dit problem.


Vores kompetente IT-supportere sidder klar til at tage imod dit opkald. Med tålmodighed og en solid forståelse for, at computere kan virke indviklet for mange, er de her for at hjælpe dig gennem enhver udfordring - store som små. Vi lægger stor vægt på at kommunikere i et klart og tydeligt sprog, så du føler dig både tryg og informeret gennem hele processen.


Fra det sekund du ringer ind, sætter vi en ære i at lytte til din situation. Vi stiller spørgsmål og indsamler information, så vi præcist kan identificere kernen i problemet. Herefter hjælper vi dig skridt for skridt gennem løsningen, alt sammen med en beroligende og venlig tilgang. Og skulle vi vurdere, at problemet kræver yderligere assistance, har vi mulighed for at tilbyde Quick Support, hvor vi med din tilladelse kan få adgang til din computer og løse problemet nu og her.


Efterfølgende vil vi følge op for at sikre, at alt fungerer som det skal, og at du er tilfreds med den hjælp, du har modtaget. Din tilfredshed er vigtig for os.



Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål?


Så tøv ikke med at ringe til Christian eller en af hans kollegaer på 77 34 18 19 – vi er her for at hjælpe dig. Du kan også skrive dit telefonnummer her, så ringer vi dig op. Det er gratis og uforpligtende at tale med os.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.







Danmarks venligste kundeservice


Hos os bliver du mødt af vores venlige og imødekommende kundeservice, der altid er klar at give dig den hjælp, du har brug for. Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi bliver ved dig, til du føler dig tryg og glad.

Dansk virksomhed +13 års erfaring


Vi ønsker at bidrage til, at vores kunder kan føle sig trygge og navigere sikkert i den digitale verden – uanset deres baggrund. Det gør vi på grundlag af mere end 13 års erfaring og over 100.000 opkald hvert år, hvor vi hjælper danskerne med deres IT-problemer.

100% tilfredshedsgaranti


Med vores mange års erfaringer er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe dig – både med køb af produkter, og når du har bøvl med din elektronik. Så synes du ikke, at vi har levet op til dine forventninger, så finder vi sammen en løsning - det er vores garanti til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service